čtvrtek 27. března 2008

Session 27.3.

Tak dneska to super!

Účast byla hojná. Chvíli se dokonce hrálo 6 axíků na 7 alíků!

Jelikož jsem momentálně chorý, tak si toho ze hry moc nepamatuju. Taky jsem málem zapomněl kvůli hře na antibiotika. :-)

Takže jen pár zážitků. Dnes padla "stará pravda", že Mener a Elastick nesmějí hrát v jednom týmu. Oba hráli za axíky a přesto byla hra poměrně vyrovnaná. Pravda, lví podíl na tom mělo obsazení Alíků, hlavně bych chtěl vyzvednou Muphyho, který ví co má kdy hrát. Zdatně mu sekundovali Tatarka, Marnee a InspiRation.

Párkrát nám při hře padl termín Spawn Kill a to nejméně dvakrát ve spojitosti se mnou. :-) Rád bych tedy zkusil definovat SK jak to vidím já. Berte to prosím jako příspěvek do diskuse, nikoli jako DUD (Dakova Ultimativní Definice)

SK je když
  • někdo čeká u spawnu a hodlá neštastníky odpravovat jakmile pozbydou nesmrtelnost.
  • někdo klade nástrahy či užívá těžkých zbraní (nálety, mortary, dělostřelectvo, satchel) v blízkosti spawnu. Zde bych explicitně uvedl kladení min před 2. spawn axíků na mapě Gold Rush.
SK není když
  • probíhám spawnem a potkám se s někým, kdo se tam zjeví či tam již nějakou dobu přebývá. To by pak bylo nutné buď zakázat probíhání spawnem, nebo zákaz oboustranného používání zbraní. Ani jedno si nedovedu představit.
  • používám stacionární kulomety poblíž spawnu. Stacionární kulomety jsou vždy rozmístěny tak, že je možné na ně vyzrát a zároveň nikde (tedy kam má paměť sahá) neumožňují přímé ohrožení spawnu.
Diskutabilní
  • Seawall Battery: Bunkr Axíků. Bunkr u pláže ve svém horním patře poskytuje stacionární kulomety. Ty se dobře ničí panzou. Problém je, že stačí zvednout náměr o pár pixlů a panza praští do stropu bunkru zevnitř a pokud je krátce po spawnu, tak veme všechny Axíky s sebou.
  • Seawall Battery: Snipování z valu na 1. spawn Alíků. Občas jsem viděl že leží sniper Axíků na valu, míří na spawn Alíků a čeká až vylezou z vody. Pak začne palbu a je velmi úspěšný. To mi přijde trochu nefér. Na druhou stranu se mohou Alíci spawnovat jinde.
Zkuste prosím něco na téma SK napsat do diskuse.

Dobře chápu, že dokáže pěkně otrávit pokud odcházíte ze hry s pocitem, že někdo (třeba DAKO) nehraje fér.

4 komentáře:

Jan Mener řekl(a)...

Treba ta panca do bunkru mi prijde v pohode este, pokud ten clovek vylozene neceka na spawn, ale hrne to tam nahodne. Ty miny v GoldRushi bych taky dovolil, jednak je to predposledni mapa, takze uz je clovek vidi z blizka, druhak se ta jit jinudy.
Co mi vadi je tezka zbran primo na spawn nebo nalety tesne pred nej.

(---!!!WOODOO ELASTICK!!!---) řekl(a)...

To, jak tě včera myš vinil z cheatování, je to pravda???

Jan Mener řekl(a)...

2 Elastick: klidne se na me muzes divat jako divak, mys placa kraviny

(---!!!WOODOO ELASTICK!!!---) řekl(a)...

Jen sem se ptal.... nevzrušuj se hned z toho